Kampanjen med gratis personlighetstest har nu avslutats. Du kan dock fortfarande registrera ditt CV och bli sökbar för rekryterare och head hunters.


Registrera dig nu!

Kampanjen med gratis personlighetstest har nu avslutats. Du kan dock fortfarande registrera ditt CV och bli sökbar för rekryterare och head hunters.

1. Personuppgifter
Den angivna e-postadressen är redan registrerad på Workmint.com.
Logga in på ditt konto här.
Har du glömt ditt lösenord? Här kan du få ett nytt lösenord. Annars har du kanske registrerat ett konto via vår någon utav våra samarbetspartners? Vi samarbetar med flera organisationer, jobbsajter och några av dem är Metrojobb.se, Unionen.se, Hrsociety.se, Arbetsportalen.se, Executivepeople.
2. Erfarenhet (Nuvarande/senaste yrke)
(Lämna fältet tomt om det är ett pågående jobb)
3. Utbildning (Högsta/viktigaste)

(Lämna fältet tomt om det är en pågående utbildning)
 
användaravtalet

"Det var spännande och lärorikt"

Henrik Boström, 27, ekonom, Stockholm, är en av dem som registrerat sitt CV på Workmint och gjort ett gratis personlighetstest.


 • Vad har du för tidigare erfarenhet av tester?

  – Jag har gjort några olika under ledarskapskursen på högskolan. Syftet var att se vilken ledarstil man har. Jag har aldrig genomfört tester i samband med att jag sökt jobb, men skulle inte ha något emot att göra det.
 • Hur ställer du dig till tester?

  – Positivt. Jag tycker mig ha en ganska bra uppfattning om mig själv och hur jag reagerar i olika situationer. Det är intressant att se om resultatet visar ungefär det man hade tänkt sig.
 • Hur var testet från Cut-e i jämförelse med andra test du gjort?

  – Det gav en bredare bild av min personlighet och hur jag agerar i olika arbetssituationer. Tidigare test har mest påvisat hur jag fungerar som ledare.
 • Är du nöjd med resultatet?

  – Ja, det visar ungefär det jag hade tänkt mig. Det är tydligt och skrivet på ett bra sätt. Vissa beskrivningar känns klockrena. Det visar även på vissa saker jag kan bli bättre på. Givetvis avgörs resultatet av hur ärlig man är i sina svar. Men jag ser ingen anledning till varför man inte skulle vara det.
 • Lärde du dig något?

  – Egentligen framkom inget nytt som jag inte visste tidigare om mig själv. Men det är alltid spännande och lärorikt att göra personlighetstester. Det här kändes seriöst och välgjort.

Kontakta oss

Workmint AB Karlavägen 50, SE-114 49 Stockholm +46 8-400 208 50 info@workmint.com www.workmint.com

Bookmark and Share